Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE C 2021

WE ZULLEN WEL ZIEN WAAR WE TERECHTKOMEN​

Roes

In 1861 reisde Alexine Tinne als eerste vrouwelijke ontdekkingsreiziger door de Sahara. Ze stuit op existentiële thema’s en wordt meer dan ooit geconfronteerd met haar verleden. Ondanks dat de wereld destijds nog volledig anders was, zijn de thema’s waarop ze stuit verrassend actueel. Want, kun je verantwoordelijk worden gehouden voor de daden van je voorouders? En kun je het ooit goed doen?

Madelijne Kool

We Moeten ergens beginnen… in 30 minuten tijdens het Huiskamerfestival in Gorinchem

Tijdens het Huiskamerfestival in Gorinchem zorgt cabaretier Madelijne Kool dat je klaar bent om een nieuw begin te maken. Met ALLES. 3x doet ze dat, steeds in 30 minuten.  Lekker fris. Heerlijk! Zo krijg je zín!

Lichtgeraakt!

Silvester Zwaneveld

Silvester is terug en hoe! Gedreven, bevlogen, verhalend en oer grappig. Deze alleskunner komt naar je toe met zijn nieuwe voorstelling ‘Lichtgeraakt’. In deze show zal Silvester op hilarische wijze uit de doeken doen waarom ‘geraakt’ worden een absolute basis behoefte is. Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Silvester brengt theatershows die nog dagenlang lekker nagloeien.