Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE C

Johan Hoogeboom en Loeki Knol

Café Chantant

Zangeres Loeki Knol brengt met haar Café Chantant een muzikaal, kleurig veldboeket van liedjes van onder andere Wim Sonneveld, Toon Hermans en Tom Manders, afgewisseld met muziek uit bekende musicals van Annie M.G. Schmidt, waardoor ook Conny Stuart aan bod komt.

Loeki zingt en vertelt verder over het leven van de eens zo bekende theater- en filmdiva “Fien de la Mar”. Ook brengt zij een medley van zigeunerliedjes van Corry Brokken.

Begeleiding piano: Johan Hoogeboom (liedjesschrijver/cabaretier/pianist, Andermans Veren Live)

Davey Turnhout

Cabaret

Davey Turnhout is een opkomende cabaretier en winnaar van de Juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019. Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey tegenwoordig een import-Brabander. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen. 

Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Alhoewel met liefde gebracht kunnen zijn grappen hard zijn. Niet voor niets is hij al eens uitgeroepen tot Dutch Roastbaas. 

Davey maakt deel uit van het comedy collectief Knock-Out Comedy Crewwaarmee hij door het hele land tourt.

Femke Vernij

Cabaret

Femke Vernij is solo in de theaters te zien met haar cabaretvoorstelling OP VOLLE KRACHT Ze is ook een van de Meiden van LOS, een 4 koppige muzikale cabaretgroep met succesvolle voorstellingen in heel Nederland en cabaret op maat.

Mensen aan het lachen maken is voor haar een middel om zware onderwerpen bespreekbaar te maken. Ze weet vooral te raken met haar persoonlijke en kwetsbare verhalen en muziek, en te inspireren met de mooiste citaten en bizarre toekomstperspectieven.