Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE C 2019

rolstoelvriendelijke route

Katell

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. In haar muziekprogramma verwent ze de toeschouwer met het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben. Naast prachtig eigen werk zingt Katell Franstalige nummers van grootheden als Jacques Brel, Edith Piaf maar ook Stromae. En Nederlandstalige pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen en Toon Hermans.

De soms fluwelen en soms krachtige zang van deze in Frankrijk geboren en in Nederland gerijpte rasartieste raakt je diep in je hart. Een echte toneelpersoonlijkheid, vond ook de jury van het Concours de la Chanson, dat ze in 2010 won. Over haar spetterende versie van Stromaes Formidable in The Voice of Holland wordt nu nog gepraat

Vers van de pers

Farbod

Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader.

Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit duizend en één nachten? Gaat hij eindelijk zijn rijbewijs halen? Verwacht in ieder geval een avond vol emotie, inspiratie. En sarcasme

Reünie

Verreck en Pleijsier

Haagse jongens Marcel Verreck en Paul Pleijsier wonnen ooit het Leids Cabaret Festival en maakten vele succesvolle cabaretprogramma’s alsmede de hooggeprezen CD ‘Ja’. Ze verzorgen samen inmiddels alweer jaren muzikale talkshows, zoals in het Amsterdamse Theater Bellevue en de Haagse theaters Diligentia, PePijn en Dakota.

Verreck & Pleijsier scoren met hun cabaretliedjes. Gave teksten op aanstekelijke muziek, geschreven vanuit een melodieus popgevoel. Na de intense samenwerking van hun theaterperiode bleven er met tussenpozen nieuwe liedjes komen. Gerijpter, beter. Maar nog steeds leuk. Tijd voor een nieuwe CD, getiteld ‘Reünie’.

Ter gelegenheid van het uitkomen van ‘Reünie’ presenteren zij een gelijknamige muzikale voorstelling. Daarin: veel nieuwe liedjes, wonderschoon gitaarspel van Paul en enige onontkoombare verhalen van Marcel.

Verreck & Pleijsier op hun best!

Eerlijk duurt het kortst!

thijs Kemperink

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn!

Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen.

Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als jij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw…….

Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze middag samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!