Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE C 2018

rolstoelvriendelijke route

La Quete

Luisterliedjes in het Frans en Spaans, dat klinkt als een grapje….maar je hoeft geen vreemde talen te spreken om de muzikale verhalen over liefde, weemoed en verlangen te verstaan. Begeleid door een jazzy bas en een flamencogitaar zingt Ingrid onsterfelijke oudjes van oa Piaf en Gardel, maar ook fris nieuws van Zaz en Stromae, zo rechtstreeks naar je corazon! “Telle est ma quête, suivre l’étoile!”

Zonder zin kan het ook

Janneke de Bijl

Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden maar wil ze de wereld desondanks niet onthouden.

Janneke won in 2017 de jury- én de publieksprijs van Cameretten.   “Janneke heeft gewoon een funny brain.” – Sanne Wallis de Vries

Un, dos, stress

Drie mannen op zoek naar het ultieme geluk op een verlaten bouwplaats. Omringd door een betonmolen, een steiger en de vader van Kasper gaan zij proberen iets moois op te bouwen. Enige probleem: slopen is veel makkelijker… (en veel leuker). Dus dat zal wel uit de hand escaleren.
Un, Dos, Stress speelt hilarische, absurdistische scènes die elkaar in hoog tempo opvolgen. Na het zien van Un, Dos, Stress zal je de wereld ervaren als één grote speeltuin.

Even goeie mensen

Eva Demant

Eva Demant (1986) is uitvoerend theatermaker en studeerde dit jaar af aan theateropleiding Selma Susanna. ‘Even goeie mensen’ is een muzikaal en eerlijk programma vol onnavolgbare gedachtestromen en ontroerende personages. Met een gewaagde humor schetst ze een kwetsbaar portret van de onbeholpen mens.