Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE B 2022

Anouk Dorfman

Liedjesprogramma

Won in 2006 de publieksprijs en de juryprijs tijdens het prestigieuze “Concours de la Chanson” in theater “De kleine komedie” in Amsterdam.

Anouk zong bij kleinkunstensemble “Andermans veren live!” en speelde samen met Johan Hoogeboom, een ode aan het Franse lied in haar programma “Parler aux Canons”.

Na een paar vreemde jaren, mogen we eindelijk weer! Zo ook Anouk.

Momenteel werkt Anouk met multi-instrumentalist Martijn Bos aan een nieuw Frans liedjesprogramma, en MESDAMES ET MESSIEURS

Maurice Mulderij

kleinkunst/cabaret

Mensen aan het denken zetten, verbinden en troosten. Dat is de missie van singer-songwriter, pianist en theatermaker Maurice Mulderij. De entertainer die al meerdere albums heeft uitgebracht en met een solovoorstelling op de planken heeft gestaan, wil ooit in een vol Carré spelen en dan melancholische liedjes brengen. Want voldoening haalt hij meer uit een snik dan een lach. Mulderij is stoer van buiten, maar gevoelig vanbinnen.

Jennifer Evenhuis en Fransje Boelen

kleinkunst/cabaret

Jennifer Evenhuis is Nederlandse actrice, cabaretière, theatermaakster en comédienne. Ze is regelmatig te zien in comedyseries zoals Zoek de Fouten, Klikbeet, Komt een man bij de Dokter, en heeft gastrollen in Spangas, Dokter Tinus en Flikken Rotterdam. Jennifer is actrice en schrijfster, haar huidige theatershow, samen met Fransje Boelen, is getiteld Comedy Healing. Heal jezelf in een wip!

Fransje Boelen is actrice en schrijfster, en o.a. te zien in de comedy-serie Zoek de Fouten. Voorheen speelde ze bij verschillende theatergroepen zoals Oostpool en maakte ze eigen lunchvoorstellingen in Theater Bellevue en stond ze met (eigen) voorstellingen op de Parade. Op televisie had ze een vaste rol in de komedie serie Bitches (BNN) en speelde ze in Het Klokhuis, Draadstaal, Lijn 32, Komt een man bij de dokter, Danni Lowinski en GTST