Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE A 2021

minder mobiele vriendelijke route

Clementine volker

Singer & Songwriter Clementine groeide op als kapiteins dochter. Wanneer haar vader thuis kwam na zijn lange reizen, soms wel van een jaar lang, werden haar moeder’s chansons in huis vervangen door zijn Ierse muziek.

De Ierse muziek werd haar lifeline met haar vader als hij weg was op zee. Als zij nu Ierse folkmuziek zingt voelt dat als thuiskomen. Tegenwoordig verweeft ze deze stijl met jazzy, blues en chanson invloeden naar een eigen stijl. De stijl die het verhaal van het lied het beste past.

Vleugellam

mirjam van de boogard, izak boom & Michel de bruin

Een bitterzoete theatervoorstelling vol absurde wendingen, over-the-top personages en een virtuoos snaren en toetsenspel.

De balans tussen humor en schrijnende tragiek maakt Vleugellam tot een beleving waar u van opstijgt …

Welkom aan boord, fasten your seatbelts…turbulentie inbegrepen!

Sluitingstijd

Arjan Kleton

In zijn tweede solo voorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje. Maar even serieus: hoe moet het nu verder met de horeca …. is het inmiddels letterlijk sluitingstijd?

Zonder horeca ziet de wereld er een stuk minder gezellig en minder sociaal uit. Dat hebben we de afgelopen tijd toch wel ervaren?