Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE A

trapvrije route

Mannen van Taal

The best of

Mannen zijn het, maar aardige mannen.

En aardig taalvaardige mannen ook nog. Al twintig jaar betoveren ze de theaters met lichte gedichten en zinderende zinnen. Woordkunstenaar Frank van Pamelen, ‘de absolute top van het light verse (Volkskrant)’. Puntdichter Jan J. Pieterse, voorleesfenomeen en wereldrecordhouder boekwerpen. En muziekmagiër John Schleipen, de grote kleine man die zelfs knallend carbid tot poëzie kan verheffen.

Samen brengen ze de meest hilarische hoogtepunten uit twee decennia Mannen van Taal.

Avondvullend, zinsbegoochelend, schuddebuikend. Maak dit mee!

Wouter Monden

comedy

Wouter Monden is een Nederlandse komiek. Monden begon zijn comedycarrière in 2010, toen hij de juryprijs van de Culture Comedy Award in de wacht sleepte. Sindsdien is hij niet meer van het podium weg te trekken. Met snelle, scherpe grappen en een goed gevoel voor interactie weet hij zijn publiek uitstekend te vermaken.

Brenda Bee

liedjesprogramma

Brenda Bee ambieert helemaal niet om als popster door het leven te gaan. Haar bestaan is ook helemaal niet spannender dan dat van een willekeurig ander mens.

“Mijn leven is ook maar een soort golfbad; meestal zeer vermakelijk, maar soms ook gewoon een kwestie van heel hard zwemmen”, zo schetst Brenda. Die nuchtere kijk op het leven staat aan de basis van zowel humoristische als aangrijpende liedjes over herkenbare thema’s als relaties, ouder worden en permanent tijdgebrek. “Het is alsof ik met een goede vriendin aan de keukentafel zit bij te praten”, aldus een toeschouwer tijdens een van haar concerten.