Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE A 2022

trapvrije route

Blauwe Vinkjes

kleinkunst/cabaret

Kevin van den Berg & Manon Blauw bieden een snelle aaneenschakeling van sketches en liedjes. Ze spelen en zingen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Al scrollend door onze actuele timeline blik je terug op het nu, kijk je door de ogen van geagiteerde demonstranten én word je geconfronteerd met het huidige sociale gedrag. Of het nou is als hippe influencers, een stel scherpe oudjes of vertolkers van het levenslied, de cabareteske sketches zullen je niet vervelen!

In 2021 stonden zij in de finale van Cameretten

Fay Lovsky

liedjesprogramma

Fay Lovsky is een singer-songwriter, had een hit in de jaren 80 in Nederland met Christmas was a friend of mine. Schrijft en speelt haar eigen liedjes, componeert en produceert muziek voor film en theater. Deed mee aan projecten en bands, waaronder The Magnificent Seven en zong met Pat Metheny op het North Sea Jazz festival. 

Ze speelt theremin, saw en haar eigen materiaal, of ‘politiek incorrecte liedjes’ solo.

Izak Boom en Marcel Harmsen

KLEINKUNST/CABARET

Een cabaretvoorstelling die nooit helemaal gelijk is aan de vorige. Een nieuw liedje erbij, een ander eraf, een extra muzikant, actuele grappen, aangepaste conférences. Alles is mogelijk. Maar altijd met Harmsen en Boom.

Hun nieuwe album heet Het Is Een Gave en bestaat uit 21 kleinkunstliedjes. Voor de dromers, voor de haters, voor de liefhebbers en voor de nieuwsgierigen.
Marcel voert je mee langs stranden, bosranden en vrouwenhanden.
Izak streelt de piano, bewerkt toetsen en snaren en zorgt zo voor de muzikale vervoering.
Enkele liedjes zijn vóór de première, zelfs vóór de eerste try-outs al te horen geweest op meerdere radiozenders.

Mooi.
En knap.
Ach, het is een gave.