Binnenskamers_naamlogowit

artiesten ROUTE A 2018

De Hahahandleiding

Madelijne kool

Madelijne Kool?! Misschien ken je haar stem; ze zit in het bakje ‘geruststellende vrouwenstemmen’ en spreekt commercials in, bijv. voor de Quooker, met die “flexibele uittrekslang”. Vorig jaar bracht ze met de producer van Claudia de Breij haar album ‘Kool komt Binnen’ uit. Bij ons in Gorinchem geeft ze een voorproef van haar nieuwe voorstelling ‘de Hahahandleiding’, een nieuwerwets gezellige cabaretshow vol nutteloze tips om het complexe leven heelhuids door te komen. Kool deelt graag haar ideeën, troost, laat je lachen en ontroert! Met Nicolaas Duin op toetsen.

Vlees, vis, wal en schip

Andries Tunru

Andries vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt?Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- én publieksprijs op het het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.

Knaagdier

Izak & Mirjam

In deze muzikale voorstelling houden Mirjam en Izak zich bezig met de virtuele wereld, volle agenda’s en een knagend gevoel…

Hoe bevrijden we ons van het knagend gevoel te kort te schieten ten opzichte van partner, kinderen, vrienden, familie en … jezelf.

Een half uur muziektheater vol snaren, toetsen, absurdisme en rake woorden!

Zij en ik

Spruijt en Opperman

Twee jonge twintigers die denken te weten hoe de wereld in elkaar zit en maar al te graag, aan hun veel oudere en wijzere publiek, uitleggen hoe je een eerste date aanpakt of hoe je je kinderen op moet voeden. Relatieproblemen of social media stress? In één avond ‘Zij en Ik’ wordt alles duidelijk. Gebeurt het niet in een overrompelende sketch, dan bezingen ze het wel. Laten we onszelf voor één avond een mooie wereld liegen.